Other

Marrëdhënia Samsung-Apple, një histori gjyqesh

Other

Historia e Samsung me Apple nuk ka qënë kurrësesi nga më paqësoret. Gjigantët teknologjikë duket se janë vazhdimisht në konflikt juridik me ...

07.12.2016
Other

Tashmë energjia elektrike mund të nxirret nga Patatja

Other

Një lajm që do ngrohë zemrat e shumë banorëve të shteteve të pazhvilluara dhe të të çmendurve pas shkencës.

06.12.2016
iOS

10 Aplikacionet më të mira të 2016-s

iOS

2016-a ka qënë një vit shumë interesant për tregun e aplikacioneve. Prestigjozja "Time" rendit 10 më të mirat e vitit.

05.12.2016
Other

Google zgjidh problemin e kamerave të modelit "Pixel"

Other

Disa ditë më parë, disa raportime të përdoruesve, adresonin një problem të pazakontë teklentja fizike e kamerave të modelit "Pixel IV". ...

03.12.2016
Other

KUJDES! Mund të jeni në rrezik virusi nga Google...

Other

Google nuk është më i sigurtë. Telefoni apo kompjuteri juaj rrezikohet.

02.12.2016

video

What's App do ndalojë shërbimin në miliona telefona

Fillimi i vitit tjetër sjell një ndryshim të madh për sa i takon tregut te aplilacioneve. Ndër të tjera What's App ka deklaruar se do të ...

02.12.2016
Paisje

Shitet aparati më i vjeter ne botë! Çmim i pabesueshëm!

Paisje

Nikon shet aparatin e tij ne ankand me cmimim te pabesueshem. Ankandi u zhvillua ne Austri.

02.12.2016
Tech & Gadgets

Facebook kopjon sërish Snapchat

Tech & Gadgets

Facebook vazhdon t'i druhet suksesit te Snapchat. E kopjon sërish me shpresën se kjo mënyrë do rezultoje efektive në ruajtjen e kreut.

02.12.2016
News

Amazon ne ALARM!

News

Ipas një raporti nga “Wall Street Journal” Amazon dhe shitësit të tjerë online kanë shitur CD (muzike) në mënyrë pirate.

29.11.2016
Apps

Chrome tashme dyfish me i shpejte

Apps

Chrome është një shfletues mjaft i dobishëm për shkak të integrimit të tij me aplikacionet dhe shërbimet e Google, dhe nësë ka patur ndonjë ...

29.11.2016
News

Express Wi-Fi ben te mundur qe te kete Facebook edhe ne Indi

News

Express Wi-Fi ben te mundur qe te kete Facebook edhe ne Indi

29.11.2016
iOS

iOS 10.1.1 sjell probleme ne bateri

iOS

iOS 10.1.1 sjell probleme ne bateri

29.11.2016
Apps

Messenger, Facebook, Instagram tashme do te kene nje inbox te vetem

Apps

Messenger, Facebook, Instagram tashme do te kene nje inbox te vetem

28.11.2016
Android

2017-a e gjen tregun me 2 super-telefona Nokia

Android

2017-a e gjen tregun me 2 super-telefona Nokia

27.11.2016
Android

Nokia synon kreun me smartphone më të fundit

Android

Nokia synon kreun me smartphone më të fundit

24.11.2016
PC

Veshtirë të besohet, por Microsoft i bashkohet Linux

PC

Veshtirë të besohet, por Microsoft i bashkohet Linux

17.11.2016
Laptops

Laptopët e fundit Apple si gjithmone inovatore

Laptops

Laptopët e fundit Apple si gjithmone inovatore

10.11.2016
Android

"Huawei” sfidon fuqishëm "Samsung"

Android

"Huawei” sfidon fuqishëm "Samsung"

04.11.2016
PC

Acer Chromebook R13 tani me suport e plotë për aplikacionet Android

PC

Acer Chromebook R13 tani me suport e plotë për aplikacionet Android

03.11.2016
Windows Phone

Microsoft lançoi Teams, shërbimin e komunikimit për bizneset

Windows Phone

Microsoft lançoi Teams, shërbimin e komunikimit për bizneset

03.11.2016
iOS

Apple lançon iOS 10.2 Beta

iOS

Apple lançon iOS 10.2 Beta

02.11.2016